0
x

Kérdése van? Elakadt? Nem találja? Segítünk!
Bízza tapasztalt szakembereinkre!

Hírek

EUSILICONE szilkon termékek

 
A B&F által forgalmazott EUSILICONE szilikon termékek hűtővíz rendszerben vagy levegős rendszerben használhatók buszokban, teherautókban, kamionokban mezőgazdasági gépekben; továbbá tuning, épített autókban és versenyautókban.  Az EUSILICONE már több mint 15 éve van jelen Európában, minősége és megbízhatósága már bizonyított! Hogyan készül?
 
 

Tovább olvasom

TE PARTS alkatrészek a B&F kínálatában!

 TE PARTS fő tevékenységi területe az elektromos alkatrészek gyártása és kereskedelme. A cég több mint 15 éve biztosítja az autóipar számára OEM minőségű alkatrészeit. Gondosan megválasztott beszállítók alapanyagait használják annak biztosítására, hogy az alkatrészek minősége megegyezzen a gyári alkatrészekével. A TE PARTS kedvező árú termékeivel pénzt takaríthat meg a minőség romlása nélkül!
 

Tovább olvasom

Valeo erőátviteli alkatrészek mezőgazdasági gépekhez

A Valeo hivatalos magyar képviseleteként a márka teljes választékát kínáljuk traktorokhoz, erőgépekhez! Tengelykapcsoló szettek, szerkezetek, tárcsák, kinyomó csapágyak, torziós csillapítók.

Tovább olvasom

Megújul a honlapunk!

Napjainkban az internetes ügyintézés és vásárlás egyre fontosabb szerepet tölt be. Mi is egyszerűbbé szeretnénk tenni az online alaktrész beszerzést, ezért megújítottuk honlapunkat! Mostantól rugalmasabban kezelhetjük az ügyfelek kérdéseit, szakértőink gyorsabb és célozottabb segítséget tudnak nyújtani az alkatrészek keresésében.

Tovább olvasom

30 éves a B&F Kft!

Ezúton szeretnénk megköszönni Önöknek érdeklődésüket, bizalmukat, és azt, hogy hosszú évek óta hűséges vásárlóink. Számunkra az a legnagyobb elismerés, ha napról-napra azt tapasztalhatjuk, hogy egyre többen elégedettek szolgáltatásainkkal és termékkínálatunkkal.
Reméljük, a jövőben is megmarad a bizalmuk felénk!
Köszönjük,
B&F Kft csapata!

Tovább olvasom