Vissza a lap terejére

Segítség

Napjainkban az internetes megjelenés nem kiváltság, hanem elvárás és lehetőség. Partnereink elégedettsége érdekében létrehoztunk egy felhasználóbarát weboldalt ahol egyszerűen, gyorsan és ingyenesen adhatnak le felénk rendeléseket és használhatnak extra funkciókat.

Webáruházunk használatához regisztrációra van szükség, amelyet nagyon egyszerűen és rövid idő alatt elvégezhet, ha a bejelentkezési mezőben a regisztráció linket választja. A regisztráció nem automatikus, felülbírálat után maximum 72 órán belül teljesül. Ügyelünk a személyes kapcsolattartásra, így Ön nem gépekkel, hanem élő személyekkel kommunikál még itt az internet világában is. A regisztráció teljesítéséről értesítést és egy ideiglenes, automatikusan generált kódot kap, melyet célszerű megváltoztatni az első belépés alkalmával. A termékek megrendelésének folyamata nagyon egyszerű: a kiválasztott termékeket a kosárba kell helyezni, majd rendelését a kívánt szállítási címek és egyéb opciók kiválasztása után véglegesíteni.

A megrendelésekről minden esetben státuszértesítéseket küldünk, melyek néha előfordulhat, hogy levelezőrendszerének sajátosságai miatt a spam (levélszemét) mappában landolnak. Kérjük, figyeljen erre, ha nem érkezne meg az értesítés, akkor nézze meg a levélszemét mappát is.


Üdvözlettel: 
WebAdmin