0
x

Kérdése van? Elakadt? Nem találja? Segítünk!
Bízza tapasztalt szakembereinkre!

Segítség

Napjainkban az internetes megjelenés egyre fontosabb szerepet tölt be. Partnereink elégedettsége érdekében létrehoztunk egy felhasználóbarát webáruházat, ahol egyszerűen és gyorsan adhatnak le megrendeléseket és használhatnak extra funkciókat. Weboldalunkon gyors ajánlatkérésre is van lehetőség, ezen kívül munkaidőben élő üzenetküldési lehetőséget is biztosítunk. Ha nem találja, amit keres, szakértő munkatársaink ebben is segítségére lesznek! 

Webáruházunk használata minden látogató számára elérhető. A partnerkedvezmények érvényesítéséhez regisztrációra van szükség, amelyet nagyon egyszerűen és rövid idő alatt elvégezhet, ha a bejelentkezési mezőben a regisztráció linket választja. A regisztráció nem automatikus, felülbírálat után maximum 72 órán belül teljesül. Ügyelünk a személyes kapcsolattartásra, így Ön nem gépekkel, hanem élő személyekkel kommunikál még itt az internet világában is. A regisztráció teljesítéséről értesítést és egy ideiglenes, automatikusan generált kódot kap, melyet célszerű megváltoztatni az első belépés alkalmával. A termékek megrendelésének folyamata nagyon egyszerű: a kiválasztott termékeket a kosárba kell helyezni, majd rendelését a kívánt szállítási címek és egyéb opciók kiválasztása után véglegesíteni.

A megrendelésekről minden esetben státuszértesítéseket küldünk, melyek néha előfordulhat, hogy levelezőrendszerének sajátosságai miatt a spam (levélszemét) mappában landolnak. Kérjük, figyeljen erre, ha nem érkezne meg az értesítés, akkor nézze meg a levélszemét mappát is.


Üdvözlettel: 
WebAdmin