0
x

Kérdése van? Elakadt? Nem találja? Segítünk!
Bízza tapasztalt szakembereinkre!

Valeo erőátviteli alkatrészek mezőgazdasági gépekhez

A Valeo cégcsoport a világ ötödik legnagyobb autóipari beszállítójának számít, mechanikus és elektromos alkatrészek gyártására szakosodott. Sok járműgyártónak a Valeo a beszállítója kuplung és erőátviteli alkatrészek terén. Hivatalos magyar képviseletként a márka teljes választékát kínáljuk traktorokhoz, erőgépekhez! Tengelykapcsoló szettek, szerkezetek, tárcsák, kinyomó csapágyak, torziós csillapítók.Széles az alkatrész választék az alábbi traktor márkák több típusához:
New Holland, Massey Ferusson, Landini, Lamborghini, SAME

A Valeo teljes listája azokról a traktorokról és erőgépekről, amelyhez kínálnak alkatrészeket:
Agrifull, Bautz, Case IH, Deutz, Eicher, FAHR, Fendt, Guldner, Hatz, Holder, Hurlimann, Irion, Iseki, John Deere, Kramer, Lamborghini, Landini, Lanz, Massey Fergusson, Mercedes, New Holland, Porsche, Primus, Renault, SAME, Schanzlin, Schluter, Steyr, Universal, Ursus.

A traktor pontos típusának megadásával szakértő munkatársaink beazonosítják az alkatrészt. Ha nem elérhető Valeo alkatrész az adott típushoz, más márkák termékeire is tudunk ajánlatot tenni: LUK, EXEDY, E. Sassone, EUROCLUTCH. Használják a gyors ajánlatkérés szolgáltatásunkat, vagy érdeklődjenek telefonon!