0
x

Kérdése van? Elakadt? Nem találja? Segítünk!
Bízza tapasztalt szakembereinkre!

Termékek

Busz alkatrészek

Ikarus buszok alkatrész-forgalmazása mellett Credo, Mercedes, Man, Scania, Sertra, Daf, Volvo, Otokar és Iveco típusú buszokhoz kínálunk hajtáslánc alkatrészeket. Erőátviteli alkatrészek, kuplungtárcsa, kuplung szerkezet, kinyomócsapágy, kinyomó villa, lendkerék és munkahengerek széles választéka megtalálható kínálatunkban. Hagyományos mechanikus váltókhoz, elektronikus, szervó vezérlésű váltókhoz is kínálunk alkatrészeket. HGS-HPS vezérlőegységek, vezérlőkábelek elérhetők raktárról. Futómű alkatrészek, csapágyak, légrugók, szervószivattyúk, kipufogó alkatrészek, Rába motoralkatrészek rendelhetők raktárról, vagy rövid szállítási határidővel. Hűtőrendszerbe kiváló minőségű szilkon tömlőket és könyököket kínálunk széles méretválasztékban.

Tovább olvasom

Kamion alkatrészek

Mercedes, Man, Scania, Daf, Volvo kamionokhoz, teherautókhoz és Iveco haszongépjárművekhez kínálunk hajtáslánc alkatrészeket. Erőátviteli alkatrészek, kuplungtárcsa, kuplung szerkezet, kinyomócsapágy, kinyomó villa, lendkerék és munkahengerek széles választéka megtalálható kínálatunkban. Hagyományos mechanikus váltókhoz, elektronikus, szervó vezérlésű váltókhoz is kínálunk alkatrészeket. HGS-HPS vezérlőegységek, vezérlőkábelek is megtalálhatók raktáron. Futómű alkatrészek, csapágyak, kardán alkatrészek, légrugók, szervószivattyúk, kipufogó alkatrészek, elektronikai alkatrészek, szenzorok rendelhetők raktárról, vagy rövid szállítási határidővel. Hűtőrendszerbe kiváló minőségű szilkon csöveket és könyököket kínálunk széles méretválasztékban.

Tovább olvasom

Mezőgazdasági gép alkatrészek

Kínálatunkban sokféle mezőgazdasági gép hajtáslánc alkatrész megtalálható. A nagy múltú győri gépgyártás előtt tisztelegve kínálunk Rába-STEIGER hajtáslánc, motor és egyéb alkatrészeket. Zetor és Belarus/MTZ traktorokhoz kínálunk erőátviteli alkatrészeket. John Deere, Landini, Case, Massey Ferguson, New Holland és más traktorokhoz kínálunk hagyományos mechanikus erőátviteli alkatrészeket, az új hidrodinamikus váltós modellekhez súrlódó tárcsákat. Japán kistraktorokhoz (Kubota, Yanmar, Iseki, Mitsubishi) ajánlunk gyári minőségű kuplungszetteket. Csapágyakat, hűtőrendszerhez kiváló minőségű szilkon csöveket és könyököket kínálunk széles méretválasztékban.

Tovább olvasom

Kishaszongépjármű alkatrészek

Iveco, Mercedes, Renault, Ford és más típusú furgonokhoz, kisteherautókhoz ajánlunk erőátviteli alkatrészeket, kuplungszetteket, munkahengereket, csapágyakat, futómű alkatrészeket, kardán alkatrészeket és egyéb alkatrészeket raktárról vagy rövid szállítási határidővel. Hűtőrendszerhez kiváló minőségű szilkontömlőket és könyököket kínálunk széles méretválasztékban.

Tovább olvasom

Személyautó alkatrészek

Személyautókhoz kuplungszerkezetek, kuplungtárcsák, kinyomó csapágyak, kettős tömegű lendkerekek széles választékát kínáljuk. Csapágyak, kerékagyak és egyéb futómű alkatrészek rendelhetők rövid szállítási határidővel. Bármilyen alkatrész igény esetén kérje tapasztalt, profi szakembereink segítségét. Éljen a gyors ajánlatkérés lehetőségével!

Tovább olvasom

Kuplung, erőátvitel

A B&F Kft. az elmúlt több mint 30 évben igazi kuplung specialistává nőtte ki magát! Buszok, haszongépjárművek és mezőgazdasági járművek területén teljes választékkal szolgálunk, ma már furgonokhoz, kisteherautókhoz és személyautókhoz is bővül a kínálatunk. A teljes LUK, Valeo, SACHS, AP, Exedy kínálat elérhető raktárról, vagy rövid szállítási határidővel. Teljes kuplung szettek, kuplungtárcsák, kuplungszerkezetek, kinyomócsapágyak, kinyomóvillák, lendkerekek, kettős tömegű lendkerekek a gyári cikkszámok alapján kikereshetők. Ha nem találja a keresett alkatrészt a webáruházban, a jármű adataival kérjen ajánlatot, profi munkatársaink segítenek az alkatrész beazonosításában.

Tovább olvasom

Szilikon csövek

A B&F által forgalmazott EUSILICONE szilikon termékek kiváló minőségűek, tartósabbak, ellenállóbbak, mint a hagyományos vízcsövek. Hűtővíz rendszerbe, vagy levegős rendszerben használhatók. Az EUSILICONE márkájú tömlők 1 méteres hosszúságú szálakban széles méretválasztékban 8-80mm átmérő közt kaphatók. Világoskék szín, 3-4 rétegben szövet erősített-csőszerkezet, 5mm falvastagság, hosszú élettartam, magas hőállóság (180°C)! A tömlők toldók segítségével kombinálhatók különféle könyök idomokkal. Nagy a választék, a belső átmérő 10 mm-től 90mm-ig választható. A két oldalon eltérő átmérőjű könyököket is kínálunk, aszimmetrikus oldalhosszban is. Egyes méretekben 90°, 105°, 120°, 130° hajlásszögű kivitelek is elérhetők. Az EUSILICONE buszokban már bizonyított! Buszokba, teherautókba, mezőgazdasági gépekbe, tuning, épített autókba, versenyautókba is ajánljuk!

Tovább olvasom

HGS-HPS vezérlő egységek

Az újabb generációs nehézgépjárműveket hidraulikus váltóvezérlési rendszerekkel gyártják. Ezek kényelmesebbé és megbízhatóbbá teszik a használatot. Kínálatunkban a Kongsberg teljes választéka megtalálható. MAN, Mercedes, Volvo, DAF kamionokhoz és autóbuszokhoz is kínálunk HGS -HPS vezérlőket és ezek kiegészítőit. Ha nem találja a keresett alkatrészt a webáruházban, a jármű adataival kérjen ajánlatot, profi munkatársaink segítenek az alkatrész beazonosításában.

Tovább olvasom

Csapágyak

FAG kerékcsapágyak, golyóscsapágyak, görgőscsapágyak teljes választékát kínáljuk. Kerékcsapágyak, kerékaggyal egybeépített csapágyak is rövid szállítási határidővel megrendelhetők. Ezen kívül vezérlés csapágyak, feszítőgörgők, generátor szabadonfutók is megtalálhatók kínálatunkban. Ha nem találja a keresett alkatrészt a webáruházban, a jármű adataival kérjen ajánlatot, profi munkatársaink segítenek az alkatrész beazonosításában.

Tovább olvasom

NOx szenzor

A szükséges regeneráció szabályozásához nitrogén-oxid-érzékelő jeladóra, NOx-szondára van szükség. Mint ismert, a tárolókatalizátor nitrogén-oxidokkal való telítődése után a nox-szonda a motorECU-nak jelzi, hogy a kipufogócső végén (a tárolókatalizátor után) nitrogén-oxid molekulák jelennek meg. Ekkor a tárolókatalizátort regenerálni kell. A regeneráláshoz kb. 2 másodpercig dús keverékkel (λ<1) kell a motort járatni. Ezt követően, a motorterheléstől függően, kb. 60 másodpercig tart a NOx-csapda, tehát a betárolási üzemállapot.

Tovább olvasom

Elektromos csatlakozók, érzékelők

Az általunk kínált elektromos csatlakozók a szokásos toldóktól a krimpelhető készletektől kezdve a járműspecifikus speciális csatlakozókig terjed. Csatlakozók 1-28 tűs kivitelig találhatók a kínálatban. Speciális lámpa és világítótest csatlakozók széles választékát kínáljuk. ABS/EDB szenzorokat, vezérműtengely érzékelők, főtengely érzékelők, olajnyomás érzékelők, MAF érzékelők, sebesség és hőmérséklet érzékelők is megtalálhatók.

Tovább olvasom