Vissza a lap terejére

CÉGÜNKRŐL

A B&F Kft 1989 óta forgalmaz alkatrészeket buszokhoz, haszongépjárművekhez és mezőgazdasági járművekhez. Beszállítóink neves és elismert hazai, valamint külföldi cégek, általuk van biztosítva alkatrészeink minősége.

A minőséget nem csak az általunk forgalmazott termékeknél tartjuk fontosnak, hanem folyamataink szervezésében is ezért több mint 15 éve ISO 9001 minőségirányítási rendszert működtetünk. Munkatársaink szakmai tudása és tapasztalata a garancia a magas szintű kiszolgálásra és az értékesítés során a hozzáadott értékre.

Ügyfeleink nagy részét Magyarország területén működő kis-, és középvállalatok teszik ki, illetve az ország több közösségi közlekedést bonyolító vállalatánál kihelyezett konszignációs raktárt üzemeltetünk. Az ország bármely területére csomagküldő szolgálattal 24 órán belül szállítunk.

Belföldi tevékenységünkön túl több országba exportáljuk termékeinket, többek között: Oroszország, Fehéroroszország, Szerbia, Lengyelország, Törökország, Litvánia. Szlovákia, Románia…

A Rába motor, Rába futómű, és Ikarus buszok teljeskörű alkatrész-forgalmazása mellett nyugati és keleti típusú haszonjárművekhez és buszokhoz (Mercedes, Man, Scania, Daf, Volvo, Detroit, Iveco, MAZ, PAZ, KAMAZ) forgalmazunk 20 cikkcsoportban több, mint 14000 féle alkatrészt. Továbbá a traktorok döntő többségéhez kínálunk az eredeti, első beépítéssel megegyező erőátviteli elemeket.

 

Nem győztük meg?

Tegyen egy próbát, legyen partnerünk, és győződjön meg cégünk alapfilozófiájáról, mely a minőség, pontosság, és gyorsaság fogalmaira épül. Alkatrészeink elérhetőek a webshopunkban illetve értékesítőink mindenre kiterjedő ajánlatokkal várják megkereséseiket!