0
x

Kérdése van? Elakadt? Nem találja? Segítünk!
Bízza tapasztalt szakembereinkre!

Rólunk

ISO 9001

A B&F Kft. 1989 óta forgalmaz alkatrészeket buszokhoz, haszongépjárművekhez és mezőgazdasági járművekhez. Beszállítóink neves és elismert hazai, valamint külföldi cégek, általuk biztosított alkatrészeink minősége.
A minőséget nem csak az általunk forgalmazott termékeknél tartjuk fontosnak, hanem folyamataink szervezésében is, ezért több mint 20 éve ISO 9001 minőségirányítási rendszert működtetünk.

Munkatársaink több évtizedes szakmai tudása és tapasztalata a garancia a magas szintű kiszolgálásra!

Ügyfeleink nagy részét magyar kis-, és középvállalatok teszik ki, illetve az ország több közösségi közlekedést bonyolító vállalatával állunk kapcsolatban. Az elmúlt több, mint 3 évtizedben több országba exportáltuk termékeinket, többek között: Oroszország, Fehéroroszország, Szerbia, Lengyelország, Törökország, Litvánia. Szlovákia, Románia...
Ikarus buszok alkatrész-forgalmazása mellett Mercedes, Man, Scania, Daf, Volvo és Iveco típusú haszongépjárművekhez és buszokhoz, ezen kívül keleti típusú haszongépjárművekhez kínálunk többezer féle alkatrészt.
A nagy múltú győri gépgyártás előtt tisztelegve kínálunk Rába motor, Rába futómű, Rába-STEIGER alkatrészeket, továbbá a traktorok nagy részéhez erőátviteli alkatrészeket.

Az ország bármely területére csomagküldő szolgálattal 24 órán belül szállítunk.

Regisztráljon fiókot a webáruházban, legyen a partnerünk! Győződjön meg cégünk alapfilozófiájáról, mely a minőség, pontosság, és gyorsaság fogalmaira épül! Kínálatunk elérhető a webshopban, szakértő munkatársaink mindenre kiterjedő tájékoztatást nyújtanak!

A B&F Kft. a kezdetektől napjainkig

1989, a kezdetek. Egy kis üzletben kezdtük meg működésünket.

2007 óta saját tulajdonú, 1500 négyzetméteres központunkban szolgáljuk ki ügyfeleinket, 350 négyzetméteres irodai területen, tágas raktárral.

Cégünk az elmúlt évek alatt lépcsőzetesen fejlődött, működésünk során több rangos elismerésben is részesültünk.
A B&F Kft. több, napjainkban is sikeresen működő cég megalakulásánál jelen volt. Az EUROKARDÁN Kft.-ben, amely Magyarország egyik legnagyobb kardántengelyekre szakosodott vállalata, ma is tulajdonrészes.
Kezdetben Rába motoralkatrészek, majd Ikarus alkatrészek is bekerültek a kínálatunkba. A folyamatos fejlődés során kuplung és hajtáslánc specialisták lettünk buszok és haszongépjárművek területén. Saját márkákat vezettünk be a piacra EUROCLUTCH és EUSILICONE néven. Mezőgazdasági járművekhez is hosszú ideje kínálunk hajtáslánc alkatrészeket. A közlekedési társaságok közbeszerzési pályázatain rendszeresen részt veszünk.
Célunk a partnereink újabb igényeinek követése. Dinamikusan bővítjük kínálatunkat a vásárlóink igénye szerint.

Társadalmi felelősségvállalás

A B&F Kft. győri kötődésű, magántulajdonban lévő cég. Több évtizedes működése során lokálpatriótaként sok helyi ügyet felkarolt. Több helyi célú alapítványt támogatott, köztük a győri speciális mentőket. Cégünk a győri szülészeti osztály felújítását is támogatta.

Mindig fontosnak tartottuk a helyi sportélet támogatását. Több alkalommal segítettük fiatal sportolók nemzetközi versenyekre kijutását. Több éven keresztül rendeztünk B&F kupa néven nemzetközi kispályás labdarúgó tornát. Több éven át támogattuk Jakabfi Zsanettet, az első magyar BL-győztes női labdarúgót.
A fiatal sportolókra is gondoltunk, a győri DAC utánpótlás nevelő egyesület támogatásával.
A felnőtt labdarúgás tekintetében támogatjuk az NB3-as Ménfőcsanak csapatát.

Fontosnak tartjuk a kimagasló sportteljesítmények elismerését. a Győri AUDI ETO KC női kézilabda csapat nemzetközi viszonylatban is elismerésre méltóan teljesít hosszú ideje. Ezért büszkén támogatjuk hosszú ideje a mai győri sportélet egyik legnagyobb dicsőségét!

A B&F Kft. számára fontos alapelv, hogy működésünk során fokozott figyelmet fordítunk a környezet megóvására. Fontos számunkra, hogy a tevékenységünk során keletkező hulladék megfelelő újrahasznosításáról gondoskodjunk, hogy minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjunk.