0
x

Kérdése van? Elakadt? Nem találja? Segítünk!
Bízza tapasztalt szakembereinkre!

Rába-STEIGER alkatrészek

A legendás Rába-STEIGER első változatát 1974-ben mutatták be. 1979-ben jelent meg a továbbfejlesztett Rába-STEIGER 250-es típus. Évtizedekig használták a magyar gazdaságokban.
Megjelenésekor tekintélyt parancsoló erőgépnek számított az akkori traktorok mezőnyében. Összkerékhajtásának és nagy vonóerejének köszönhetően elsősorban nagy tömegű talajművelő gépek (nehéztárcsa, eke) üzemeltetésére használták. Laza talajon is tudott dolgozni, mert akár 8 kereket is rá lehet szerelni, csökkentve a talajnyomást.



A rendszerváltás után egyre kevesebb készült belőle, a gyártása 2001-ben befejeződött. Legendás traktor, szinte mindenki hallott róla Magyarországon. A RÁBA gyár egyik ikonikus terméke volt. Vannak azonban olyan gazdák, akik nosztalgiából, vagy a megbízhatóságuk miatt még üzemben tartják ezeket az erőgépeket. Szakértő kezek között igényes, a gyári állapotába visszaállított, restaurált példányok készülnek. A B&F Kft. már a kezdetek óta foglalkozik Rába motoralkatrészekkel, kiváló minőségű alkatrészekkel segít életben tartani minden Rába motorral szerelt járműve, legyen az erdészeti teherautó, busz, vagy egy Rába-STEIGER.



Motoralkatrészek, tömítések, erőátviteli alkatrészek, kuplungtárcsák, szerkezetek készletről vagy rövid szállítási határidővel. Váltó és felépítmény alkatrészek, ritka, nehezen fellehető alkatrészek beszerzéséban is segítenek szakérő munkatársaink!