Vissza a lap terejére

Általános Szerződési Feltételek


Az áru átvétele
 
Az árut a vevő a megrendeléskor kiválasztott módon veszi át személyesen a B & F Kft székhelyén, vagy raktárában nyitvatartási idő alatt (munkanapokon 07.00 - 15.20 óra között), vagy kéri az áru futárszolgálattal való kiküldését. Ha a vevő kiszállítást kér, annak költségei a vevőt terhelik, és annak díját az áru árával együtt köteles megfizetni a B & F Kft felé. A kiszállítási költség a futárszolgálat mindenkori díjszabásának felel meg, amelyet a B & F Kft tájékoztató jelleggel tesz közzé. Amennyiben a futárszolgálat a díjszabását módosítja, az akkor is kötelező a vevőre, ha a módosított díjszabás még nem érhető el a B & F Kft webáruház felületén.
 
Fizetési feltételek, a termék ára
 
A vevő az áru (és az esetleges kapcsolódó szolgáltatások) vételárát a kiválasztott fizetési móddal fizeti meg:
  1. Átutalás esetén a vevő a vételárat és a szállítási költséget előre, a B & F Kft közzétett bankszámlaszámára utalja úgy, hogy a vételár az áru átvétele előtt jóváírásra kerüljön.
  2. Utánvétes szállítás esetén a vevő a kiszállított áru vételárát és a szállítási költséget az átvételkor fizeti meg a futárszolgálat képviselőjének.
     
  1. Személyes átvétel esetén a vevő az áru vételárát a B & F Kft pénztárába fizeti meg az áru átvételével egyidejűleg.
  2. Ha a vevő és a B & F Kft között halasztott fizetésre vonatkozóan hatályos megállapodás áll fenn, úgy a vevő jogosult a megállapodás szerint halasztott fizetéssel teljesíteni. A webáruház a regisztrált vevőnek a megrendeléskor felajánlja a rá érvényes fizetési módokat.
 
Ha a megrendelés módosításra, vagy több megrendelés összevonásra kerül, a módosított, összevont megrendelésre a módosítás időpontjában érvényes szállítási és fizetési feltételek az irányadóak.
 
A termékek adatlapján kiemelve feltüntetett ár a termék ajánlati nettó ára, amely tartalmazza a csomagolás költségét, és amelyre a B & F Kft a mindenkor hatályos ÁFA törvény szerinti, megfelelő mértékű adót számítja fel. A termék mellett feltüntetésre kerül a termék bruttó ára is. Az ajánlati ár abban a pillanatban és csak akkor válik érvényes és végleges árrá, ha a vevő a megrendelés folyamat lépéseit szabályosan és hiánytalanul elvégzi, a megrendelést elküldi, és a B & F Kft a megrendelést visszaigazolja a megrendelés szerinti áron. Az ár, amely a jóváhagyáskor a termék megnevezése mellett, majd a visszaigazoláson szerepel csak a termék ára.
A termék, és a szállítási költség együttes ára csak a csomagolást követően válik fix és teljes árrá, mivel a szállítási díj függ a csomag súlyától. Ha a vevő a szokásostól eltérő csomagolást kér, a csomagolási költség a vevőt terheli. A fizetendő teljes árról a B & F Kft e-mail útján, vagy telefonon tájékoztatja a vevőt. Ezt követően az ár csak a felek közös megállapodásával módosítható.
 
A B & F Kft a közzétett árakat indokolás nélkül bármikor jogosult módosítani. A módosítás nem érinti az árat, ha a fizetendő teljes árat (termék ára és szállítási költség) a B & F Kft már visszaigazolta a jelen pont szerint.
 
Szállítási határidő
 
Ha a megrendelt termék a B & F Kft raktárában rendelkezésre áll, a szállítási határidő
 
  • a megrendelés visszaigazolását követő munkanap, ha a fizetés utánvéttel a futárszolgálatnál történik, illetve személyes átvétel esetén, vagy ha a fizetés halasztott fizetéssel és átutalással történik,
  • előre és átutalással történő fizetés esetén a vételárnak a B & F Kft bankszámláján történő jóváírását követő munkanap.
 
Ha a megrendelt termék nincs raktáron, szállítási határidő a visszaigazoláson feltüntetett nap. A B & F Kft telefonon, vagy e-mail útján jogosult a szállítási határidőt a megrendelővel történő egyeztetést követően módosítani.
 
Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat 2 munkanapon belül megkísérli másodszor is a küldemény kézbesítését. A vevő tudomásul veszi, hogy ha a második szabályos kézbesítés is sikertelen, azt a B & F Kft úgy tekinti, hogy a vevő a küldemény átvételét megtagadta. Ebben az esetben a B & F Kft jogosult a szerződéstől elállni, a felmerült csomagolási és szállítási költségeket, továbbá 5.000 Ft kezelési költséget felszámítani és a vevő felé leszámlázni, a vevő pedig köteles a költségeket 8 munkanapon belül a B & F Kft részére átutalással megfizetni.

 
Oldal 2/3 « Elõzõ    [ 1 | 2 | 3 ]    Következõ »