0
x

Kérdése van? Elakadt? Nem találja? Segítünk!
Bízza tapasztalt szakembereinkre!

EUSILICONE akció

Válogasson több, mint 200 féle EUSILICONE termékből!
Szilikon turbócsövek és vízcsövek nagy választékban!

AZ EUSILICONE turbócsövek és vízcsövek több, mint 15 éve vannak jelen a magyar piacon, az egyik legnagyobb méretválasztékkal. Több, mint 50 féle tömlő, több mint 130 féle könyök, és több, mint 30 féle turbócső van a kínálatunkban. Metrikus méretben 8-100 mm átmérő közt sokféle hagyományos hűtővízcső vagy turbócső gazdaságosan kiváltható EUSILICONE-nal. Tartósabbak, ellenállóbbak, mint a hagyományos csövek, toldók segítségével bonyolult hálózatok is kiválthatók.

A turbócsövek a turbófeltöltő intercooler oldalán és a szívósorhoz használhatók. A vízcsövek hűtővizes és levegős rendszerekben használhatók.
A képen csavarkulcs, szerszám, tervezés láthatóAutomatikusan generált leírás
 
Az EUSILICONE turbó csövek téglavörös vagy bizonyos méretekben fekete színben készülnek, 3-5 rétegű nomex szövet erősítéssel. Magas hőállóság jellemzi, -50°C - +215°C közt használható. Az anyagvastagság 4-5mm. 50-150mm átmérő közti átmérőben, többféle kialakításban és méretben elérhető. Sima oldalfalú kialakításban egyenes és 90°-os könyökök is megtalálhatók. Az erősített kivitelű turbócsövek bordázott oldalfalakkal, acélgyűrűkkel készülnek. Fokozottan ellenálnak a vibrációnak.

Az EUSILICONE vízcsövek világoskék színben, 3-4 rétegű poliészter szövet erősítéssel készülnek. A tömlők 1 méteres hosszúságú szálakban, széles méretválasztékban 8-100mm átmérő közt kaphatók 4-6mm falvastagsággal. A hagyományos gumi termékeknél sokkal hosszabb élettartam jellemzi. -60°C -  +180°C-ig használható! A tömlők toldók és bilincsek segítségével kombinálhatók különféle könyök idomokkal, így komplett hálózat is kialakítható. A 90°-os, könyök választék 10 mm-től 100mm-es belső átmérőig terjed. Egyes méretekben 120°, 135° hajlásszögű kivitelek is elérhetők, szűkítők, aszimmetrikus idomok is vannak a kínálatban.

Az EUSILICONE versenykörülmények közt is megállja a helyét! a Széchenyi Egyetem Arrabona Racing Team versenyautójához is használnak EUSILICONE csövet.

A képen személy, ruházat, ember, kültéri láthatóAutomatikusan generált leírás

Univerzálisan használható személyutókban, teherautókban, kamionokban mezőgazdasági gépekben; továbbá tuning, épített autókban és versenyautókban is!
Sok esetben a gyári csövek árának töredékéből cserélhető a rendszer EUSILICONE-ra!